Förbered grillen när de första besökarna anländer. En kolgrill ska hellst tändas minst en timme innan festen börjar, medan gasolgrillar för det mesta kommer upp i driftstemperatur på ca 10 minuter.
Nicht zuletzt ist das Grillgut der Star auf jeder Grillparty. Stellen Sie sicher, dass Sie eine ansprechende Auswahl an Fleisch, Fisch,
Sist men inte minst är maten som grillas mycket viktig på en lyckad grillfest. Se till att du har ett tilltalande urval av kött, fisk, grönsaker och tillbehör som passar alla inbjudnas smaker. Planera för ca 200 till 300 gram kött per person och fundera även på köttfria alternativ. Populära vegetariska grillalternativ är grönsaksspett, champinjoner och halloumiost.
Tips: Uppmuntra dina gäster att ta med en hemlagad sallad, en ovanlig dipp eller en läcker dessert när du bjuder dem. På så sätt har du en mängd olika kulinariska läckerheter till hands och det kommer garanterat att finnas något för alla!